Klicka för större
Där är mitt smycke till höger på näst sista raden!!
Nu kan jag äntligen berätta vad jag gått och väntat på de senaste dagarna!
Etsy mailade mig häromdagen och berättade att jag skulle vara med i deras Fashion-utskick som skickas till en faslig massa människor! De skrev att jag borde förbereda mig genom att fylla butiken med liknande smycken och vara beredd på att lägga in nytt i shoppen under dagen.
Jag har slitit som ett djur med att tillverka nya berlocker, fotografera och bunkra upp med allt som behövs om jag skulle sälja.
Vansinnigt spännande och roligt! Det läskiga är ju att man inte kan veta alls hur det går. Det är bara att lita på deras ord och förbereda sig för en eventuell säljboom.
Jag är så glad att deras modeteam har valt ut ett av mina smycken som något värt att visa alla. Shit alltså.

Ni anar inte hur min hjärna surrat de här dagarna. Jag har en benägenhet att vända allt till nåt negativt helt i onödan. Typ De kanske skickade mailet till fel person. Fast det STÅR ju faktiskt lottalosten överst på mailet. Och de HAR ju bifogat en bild på mitt smycke. Men de kanske kommer ångra sig imorgon och tänka "det här var ju inte alls vad vi ville visa, vad tänkte vi egentligen på?" Men VARFÖR skulle de tänka så det ÄR ju ett smycke jag själv är oerhört stolt över! Men det kanske dyker upp nåt som är ÄNNU finare och så väljer de bort mitt smycke? ÄÄÄHHH! Så håller den på, dumma hjärna! David bara skrattar åt mig. Det gör jag också.
För titta: Där är ju min berlock! För hela världen att se!
Och jag är stoltare än den stoltaste tupp.

Här kan ni se hela utskicket. Scrolla ned till slutet av sidan.
Comments (11) Write comment
Show other posts
Shops Lotta Jewelry shop Photo shop