Hej hej! Stig på!
Klicka för större
Det här är mitt arbetsrum.
David har sin hörna på andra sidan rummet så vi kan vinka till varandra från våra skrivbord och kasta en och annan slängkyss.
Klicka för större
Här är mitt stora skåp som igår var jättejätterörigt (bildbevis finns i inlägget under).
Klicka för större
TADAA! Så himla fint och ordnat!
Klicka för större
Smyckena har fått hem i nya lådor. Här ser ni ner i avdelningen för Platta halsbandsberlocker.
Klicka för större
Vadderade kuvert staplade på hög.
Klicka för större
Silkespapper och tyg som jag slår in mina smycken i som ska skickas långväga.
Klicka för större
Ovanpå skåpet kan man nu se alla mina fina askar, lådor och väskor. Vissa rymmer sytråd, andra är bebodda av pärlplattor och pärlor. Några är tomma och väntar på att få följa med ut på promenad. Bakom allt skymtar min symaskin.
Klicka för större
Stringhyllan är proppfull med askar fyllda av pärlor, sidenband, omaka pryttlar och loppisfyndade halsband som ännu inte hunnit klippas sönder.
Klicka för större
Bali Shag. Sjukt bra namn på en cigarrburk.
Och den lilla tavlan bär texten "En kvinna som gillar prickigt kan aldrig kallas fyrkantig". Den har jag fått av min mamma och är av en Jönköpingskonstnär som jag tyvärr inte minns namnet på.
Klicka för större
På golvet, lutat mot skrivbordet, står tre ramar med mina fotografier i. De tar jag med mig på marknader, eller om jag har någon kund här hemma, så man kan se hur fotona blir när de är inramade.
Klicka för större
Här har ni mitt skrivbord. Extraskärmen till höger har jag för att kunna titta på tevserier samtidigt som jag redigerar foton eller fixar med etsy-butiken. Väldigt bra för arbetsmoralen (Tips!).
Klicka för större
Michael Caine håller mig sällskap när jag fotar smycken i lightboxen. Bredvid den ser ni en fin gammal låda från ANKAR som en gång funnits i en sybehörsbutik som sålde hantverksgarner, bland annat.
Klicka för större
I den trängs fina knappar, bärnstenar och andra svårsorterade saker som kanske får nytt liv i nåt av mina smycken en dag.
Ja, det var den rundturen, det. Nu vet ni hur jag har det när jag jobbar med mitt lilla företag.

Show other posts
Shops Lotta Jewelry shop Photo shop